Radio Ribul

Parasta Paskaa

Radiossa nyt:
TITLE
ARTIST

Background

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1545620023299{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1545620091165{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”]

Radiota teille toimittaa iso tiimi HENKILÖITÄ joiden sukupuolia ei nyt oleteta.

 

Mitä radio olisi ilman loistavaa tiimiä? No paskaahan se niinkuin Ribul

Suuri kiitos heille sekä myös kuuntelijoille jotka osallistuvat lähetykseen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]


[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Pääpaholaiset” font_container=”tag:h1|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Alef%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row]

Mies jonka meno on potenssiin 90! VARO! Subbarisi voi säätyä maximiteholle ennen kuin edes huomaat. On suuri vaara, että keskikokokikkeli virittää taajuudet Capellan tahtiin ja sitten mennään. Mies jonka levylaukusta löytyy parhaat ysärin tanssijytkeet sekä 2000+ luvun trancet yms. Keskikokokikkeli hyväilee sinunkin korvia aina kun studiolle ehtii!

Vi*** vi*** vittu taaskaan tää ei toimi! On se perkele jännä kun SER-tason laitteistolla pitäis jotain livelähetyksiä tehdä. Rektumrider on Ribulin päähahmoja ja yksi suurista vaikuttajista teknisellä puolella. JOS joku ei toimi niin syytä häntä. Hän on vastuussa siitä, että pilasi iltasi ja nousseeseen veroprosenttiisi. Mikään ei ole helppoa. Ei edes RektumRiderillä!

Äänialan ammattimies on saapunut paikalle! Korviisi kantautuu radiovastaanottimen kautta euforinen ääni. Dj Tissimies on saapunut aalloille. Sillon kun Tissimies ei ole äänessä soi silti drum and bass tai jokin muu kultainen klassikko. Kannattaa käyttäytyä studiopuheluiden kanssa taikka Tissimies tyrmää sinut yhdellä iskulla puhelinlijoja pitkin!